Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κλήρωση αγώνων

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων των ομίλων του Βορρά την Δευτέρα 30/8 στην αίθουσα διαλέξεων του Ε.Γ. Μίκρας.
Ο Αιγινιακός ξεκινάει το καινούργιο πρωτάθλημα εντός έδρας αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Γρεβενών ενώ την δεύτερη αγωνιστική ταξιδεύει στην Έδεσσα για να έρθει αντιμέτωπος με τον Πανεδεσσαικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αιγινιακού:

1η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

2η αγ. ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

3η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

4η αγ. ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

5η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

6η αγ. ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

7η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

8η αγ. ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

9η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

10η αγ. ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

11η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

12η αγ. ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

13η αγ. ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡ. - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Συγχαρητήρια Πέτρο

Ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός συγχαίρει τον αθλητή του αντρικού τμήματος Τερζή Πέτρο για την εισαγωγή του στην Νομική σχολή Θεσσαλονίκης έπειτα από 19.092 μόρια που συγκέντρωσε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη

Ξεκίνησε και επίσημα από την Δευτέρα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο προπονητής μας Κοντογιάννης Παναγιώτης και ο γυμναστής Ματσκίδης Σιδέρης είχαν στην διάθεσή τους όλους τους καλαθοσφαιριστές του συλλόγου. Παρών ήταν και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά,υγεία στον καθένα ξεχωριστά και όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του Αιγινιακού στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει.
Μετά τις πρώτες γνωριμίες τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Μπογιατζής Νικόλαος ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και τους ανέφερε ότι θέλει μόνο δουλειά και πως ότι χρειαστούν η διοίκηση θα είναι δίπλα τους και θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί το άριστο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.
Ακολούθησε ομιλία-γνωριμία του προπονητή Κοντογιάννη Παναγιώτη με τους παίκτες ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν δέχεται η ομάδα με αυτό το υλικό που διαθέτει να μην πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Μετά το τέλος της συνάντησης διοίκηση,προπονητής και παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Cafe Saloon στην κεντρική πλατεία Αιγινίου.
Την Τρίτη οι καλαθοσφαιριστές θα παραλάβουν τον νέο ιματισμό της ομάδας ενώ οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά,απογευματινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Νέες επιτυχίες για τον γυμναστή μας Ματσκίδη Σιδέρη!


Γεννήθηκε στο Αιγίνιο το 1967 , όπου παρακολούθησε και τελείωσε τις ακαδημαϊκές του σπουδές στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο).

Το 1985 εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης , από όπου και αποφοίτησε το 1989 με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό και με Γενικό Βαθμό «Άριστα 10».

Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία.

Από το Δημοτικό Σχολείο διδάσκεται και χορεύει παραδοσιακούς δημοτικούς χορούς στο Λαογραφικό Σύλλογο «Ανατολική Ρωμυλία» Αιγινίου. Στο σύλλογο αυτό διετέλεσε πρόεδρος για έξι (6) χρόνια , από το 1992 έως το 1998. Συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος του αλλά και να χορεύει με το τμήμα ενηλίκων.

Στο Γυμνάσιο ασχολείται με την Ενόργανη Γυμναστική , όπου και διακρίνεται καταλαμβάνοντας τρίτη Πανελλήνια Σχολική νίκη. Yπήρξε επίσης βασικό στέλεχος αυτών που δημιούργησαν και έπαιξαν βόλεϊ στην ομάδα του Αιγινιακού.

Παράλληλα, ασχολήθηκε και με τον Στίβο. Πολύ γρήγορα τον κέρδισαν το Άλμα εις Μήκος και το Τριπλούν. Στα αθλήματα αυτά υπήρξε αθλητής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για εννέα χρόνια (1981-1990) με Πανελλήνιες νίκες και Μεσογειακή διάκριση.

Ο αθλητισμός συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο ζωτικό τμήμα της καθημερινότητας του, καθώς από το 1992 εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αρχικά της Πρωτοβάθμιας και στη συνέχεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από το 1995 αγωνίζεται σε αγωνίσματα του Στίβου στο χώρο του Ειδικού Αθλητισμού, αφού αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας Μεταμοσχευμένων Αθλητών Ελλάδας.

Το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε, όχι μόνο δεν στάθηκε τροχοπέδη στη ζωή του αλλά τον όπλισε ψυχικά και τον έκανε αγωνιστή του Στίβου και της Ζωής.

Έτσι, ως μεταμοσχευμένος αθλητής κέρδισε την τρίτη θέση στο Άλμα εις Ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας το 1997 και στο Λόντον του Οντάριο του Καναδά το 2005, τη δεύτερη θέση στο ίδιο αγώνισμα στο Κόμπε της Ιαπωνίας το 2001 και πρώτες θέσεις στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της Αθήνας , του Μπάλατον Ουγγαρίας και της Λουμπλιάνας Σλοβενίας. Το καλοκαίρι του 2006 κέρδισε την πρώτη θέση στο Άλμα εις Μήκος και τη δεύτερη στο Άλμα εις Ύψος και στη Σφαιροβολία στο Πετς της Ουγγαρίας. Στις 13 Αυγούστου του 2010 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κέρδισε δύο πρώτες θέσεις στο Άλμα εις Ύψος και στη Σφαιροβολία

Γι’αυτές τις διακρίσεις του τιμήθηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κο Κωστή Στεφανόπουλο και από την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κα Άννα Ψαρούδα- Μπενάκη.

Επίσης, ο Δήμος Αιγινίου του ανέθεσε στις 27 Ιουλίου του 2004 ,ως λαμπαδηδρόμο, να ανάψει το βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας.

Τα τελευταία χρόνια είναι ο γυμναστής της ομάδας Μπάσκετ Αιγινίου.

Από το 1993 είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Τσαβδάρη, που είναι κι αυτή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και έχει τρία παιδιά.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Έναρξη προετοιμασίας 23/8

Την Δευτέρα 23 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου και ώρα 8 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανανέωσε ο Παππουλίδης

Η Διοίκηση του Α.Ο.Κ Αιγινιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν χρόνο με τον καλαθοσφαιριστή Παππουλίδη Δημήτριο.

Ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας και έτσι θα αγωνίζεται με την φανέλα του συλλόγου μας και την καινούργια χρονιά.
Ο Παππουλίδης Δημήτριος είναι 26 ετών,έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται στην θέση 5.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Στον Αιγινιακό ο Γκουντίνας Αντώνης

Η Διοίκηση του Α.Ο.Κ Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση για έναν χρόνο του καλαθοσφαιριστή Γκουντίνα Αντώνη.

Με την φανέλα του Αιγινιακού θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά ο Γκουντίνας Αντώνης που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο με την ομάδα μας.
Ο Γκουντίνας Αντώνης αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και αποκτήθηκε από την ομάδα του Θερμαΐκού Φλογητών.